Pagina 11 van 13
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: di 03 jun 2008, 18:24
door manon
Mette Marit schreef:En gisterenavond in het nieuws zeggen ze dat het nog niet zeker is dat ze terug opengaan...
Ze moeten overleggen met de huisbaas, de boekhouder en de bank...om dan te zien hoeveel ze moeten afbetalen!
Er werd leterlijk gezegd
"In tegenstelling tot wat sommige kranten beweren is het lang nog niet zeker of exquisa kan openblijven..."
Afwachten dus...
Inderdaad, nog niets is blijkbaar zeker... Heb vandaag een nieuwsbrief ontvangen waarin het nog eens duidelijk staat...
Ook voorlopig gaan ze nog niet in om de vraag van fans om een rekening te openen, ze willen eerst zelf proberen en onderhandelen!
Fair van hen!

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 06 jun 2008, 10:20
door zotteken
Heb gisteren gemist .. nog enig interessant nieuws ?
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 06 jun 2008, 21:55
door manon
zotteken schreef:Heb gisteren gemist .. nog enig interessant nieuws ?
Nee, niet echt... Hasselt is nog steeds onzeker, Antwerpen is al terug open, ook Oostende doet terug open, in Leuven verloopt alles vlot en Gent kan niet verder opendoen omdat ze een brasserie willen en de eigenaar van het pand het niet wil. Die wil een klassezaak!

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: do 26 mar 2009, 16:44
door Gertj3
Goossens op z'n best

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: do 26 mar 2009, 19:40
door daffy duck
een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: do 26 mar 2009, 22:39
door Rieka
daffy duck schreef:een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Kweenie, heb daar geen ervaring mee.
Hangt ook wel af van de capaciteit van de "eetzaal", zeker?
Is dat in Kortrijk dat ze't zo groots zien???

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: do 26 mar 2009, 23:21
door daffy duck
Rieka schreef:daffy duck schreef:een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Kweenie, heb daar geen ervaring mee.
Hangt ook wel af van de capaciteit van de "eetzaal", zeker?
Is dat in Kortrijk dat ze't zo groots zien???

Overal wel een beetje : chef - sous-chef - keukenhulp - 2 schotelafwassers - personeel voor de zaal van maitre tot wijnkenner tot afruimer enz. En ja , dan een menutje voorstellen van 80 euro en een wijntje van 30 euro. Da's misschien wel de juiste prijs voor een toprestaurant, maar zij zijn dat bijlange nog niet....al de kinderziektes moet je erbij nemen....en voor mij begint het toch in veel gevallen naar snobisme te ruiken.
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 02:25
door Cataclysm Child
Geniaal programma

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 08:40
door linda
Aangezien ik in Kortrijk woon, duim ik wel voor de stad maar het sympathiekste koppel vind ik toch wel Ann & Tom. Die zussen uit Diest vind ik echt grof, vorige keer hoe ze maar bezig bleven over de tanden, adem en zweetgeurtjes van de sollicitanten zeg

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 10:04
door Willy Crevits
daffy duck schreef:Rieka schreef:daffy duck schreef:een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Kweenie, heb daar geen ervaring mee.
Hangt ook wel af van de capaciteit van de "eetzaal", zeker?
Is dat in Kortrijk dat ze't zo groots zien???

Overal wel een beetje : chef - sous-chef - keukenhulp - 2 schotelafwassers - personeel voor de zaal van maitre tot wijnkenner tot afruimer enz. En ja , dan een menutje voorstellen van 80 euro en een wijntje van 30 euro. Da's misschien wel de juiste prijs voor een toprestaurant, maar zij zijn dat bijlange nog niet....al de kinderziektes moet je erbij nemen....en voor mij begint het toch in veel gevallen naar snobisme te ruiken.
Vroeg of laat krijgen ze toch de rekening gepresenteerd. Mensen zullen die prijzen niet betalen als ze er geen voldoende kwaliteit voor krijgen.
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 10:23
door Gertj3
Willy Crevits schreef:daffy duck schreef:Rieka schreef:daffy duck schreef:een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Kweenie, heb daar geen ervaring mee.
Hangt ook wel af van de capaciteit van de "eetzaal", zeker?
Is dat in Kortrijk dat ze't zo groots zien???

Overal wel een beetje : chef - sous-chef - keukenhulp - 2 schotelafwassers - personeel voor de zaal van maitre tot wijnkenner tot afruimer enz. En ja , dan een menutje voorstellen van 80 euro en een wijntje van 30 euro. Da's misschien wel de juiste prijs voor een toprestaurant, maar zij zijn dat bijlange nog niet....al de kinderziektes moet je erbij nemen....en voor mij begint het toch in veel gevallen naar snobisme te ruiken.
Vroeg of laat krijgen ze toch de rekening gepresenteerd. Mensen zullen die prijzen niet betalen als ze er geen voldoende kwaliteit voor krijgen.
Hof van cleve is ook niet goedkoop maar het is dan ook zijn prijs waard!
deze mensen moeten het nog bewijzen dan vindt ik 80€ voor een visschotel veel
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 12:39
door Rieka
Gertj3 schreef:Willy Crevits schreef:daffy duck schreef:Rieka schreef:daffy duck schreef:een restaurant beginnen en meteen 12 man personeel aanwerven ???Man, man toch;...is dat niet om miserie vragen ?
Kweenie, heb daar geen ervaring mee.
Hangt ook wel af van de capaciteit van de "eetzaal", zeker?
Is dat in Kortrijk dat ze't zo groots zien???

Overal wel een beetje : chef - sous-chef - keukenhulp - 2 schotelafwassers - personeel voor de zaal van maitre tot wijnkenner tot afruimer enz. En ja , dan een menutje voorstellen van 80 euro en een wijntje van 30 euro. Da's misschien wel de juiste prijs voor een toprestaurant, maar zij zijn dat bijlange nog niet....al de kinderziektes moet je erbij nemen....en voor mij begint het toch in veel gevallen naar snobisme te ruiken.
Vroeg of laat krijgen ze toch de rekening gepresenteerd. Mensen zullen die prijzen niet betalen als ze er geen voldoende kwaliteit voor krijgen.
Hof van cleve is ook niet goedkoop maar het is dan ook zijn prijs waard!
deze mensen moeten het nog bewijzen dan vindt ik 80€ voor een visschotel veel
Zelfs voor een lekker visschotel vind ik 80 Euro veel, tenzij drank ed inbegrepen is?!
Fin, ben geen regelmatig restaurantbezoeker.
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 12:50
door Willy Crevits
Ben ook niet zo'n restaurantganger. En zeker geen toprestaurants of sterrenrestaurants. Ik vind dat toch wat zonde van het geld in zo'n restaurants. Pas op, ik heb er al bijna altijd heel goed gegeten, maar toch, is die prijs het waard voor iets dat toch maar door de maag gaat en waar je daarna toch niets meer aan hebt ?
Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 13:00
door Rieka
Willy Crevits schreef:Ben ook niet zo'n restaurantganger. En zeker geen toprestaurants of sterrenrestaurants. Ik vind dat toch wat zonde van het geld in zo'n restaurants. Pas op, ik heb er al bijna altijd heel goed gegeten, maar toch, is die prijs het waard voor iets dat toch maar door de maag gaat en waar je daarna toch niets meer aan hebt ?
Gelukkig voor de restauranthouders zijn er ook nog mensen die wèl geld over hebben om lekker en gezellig te tafelen!

Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: vr 27 mar 2009, 19:39
door daffy duck
Rieka schreef:Willy Crevits schreef:Ben ook niet zo'n restaurantganger. En zeker geen toprestaurants of sterrenrestaurants. Ik vind dat toch wat zonde van het geld in zo'n restaurants. Pas op, ik heb er al bijna altijd heel goed gegeten, maar toch, is die prijs het waard voor iets dat toch maar door de maag gaat en waar je daarna toch niets meer aan hebt ?
Gelukkig voor de restauranthouders zijn er ook nog mensen die wèl geld over hebben om lekker en gezellig te tafelen!

Lekker en gezellig tafelen ...oké , ik sta op de eerste rij. Maar dan afgezet worden door diepvriesvoeding en veel pakjessauzen op je bord tegen torenhoge prijzen....daar pas ik voor !
en jammer genoeg gebeurt dit maar al te vaak !